WILHELMINAPLEIN 25 TE EINDHOVEN

Karakteristiek monumentaal pand, gelegen aan het populaire Wilhelminaplein, nabij de binnenring van Eindhoven. 

Object / Indeling

De directe omgeving kenmerkt zich voornamelijk door een mix van winkels, horeca, luxe kantoorpanden en woonbebouwing. Kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen.

Ligging

Dankzij de ligging aan de rand van het centrum is de bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer goed te noemen. Het Wilhelminaplein wordt met de auto ontsloten via de Willemstraat en de Vorderweg. Via deze wegen zijn de binnenring en het snelwegennet rond Eindhoven binnen enkele autominuten te bereiken.

Oppervlakte

circa 210 m2

Voorzieningen

keuken / sanitair /  cv-installatie / aansluitingen g/w/e / glas-in-lood / schuifdeuren / plafondornamenten / airco / patio / bekabeling 

Bestemming

Kantoor

Parkeren

Parkeren met de auto kan op het Wilhelminaplein, aan de Willemstraat of in de parkeergarages De Admirant en Hooghuis (allen betaald parkeren).  Tevens kan er op eigen initiatief een of meerdere parkeervergunning(en) aangevraagd worden bij de gemeente Eindhoven.  Met het openbaar vervoer is het Wilhelminaplein te bereiken via de bushalte Wilhelminaplein en bushalte Vrijstraat.

Huurvoorwaarden
  • huurprijs: € 3500,- excl. btw per maand
  • huurperiode: 5 + 5 jaar. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.
  • indexering: jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. 
  • zekerheidsstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
  • huurovereenkomst: model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met aanvullingen verhuurder.
Aanvaarding

per direct

Voor nadere informatie en/of bezichtiging

Van Eeuwijk Vastgoed
Dommelstraat
5611 CJ Eindhoven
Tel. 040-2961111
E-mail info@vaneeuwijkvastgoed.nl

Afbeeldingen