BEGIJNENHOF 4-6 TE EINDHOVEN

Dit markante kantoorgebouw is naast de Catharina-kerk gelegen in het centrum van Eindhoven naast het Stadhuisplein waar onder andere het Stadskantoor en het Stadhuis gevestigd zijn. Met de verlichting aan de buitenzijde is dit object niet te missen. 

Ligging

Door de ligging in het centrum is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het Centraal Station van Eindhoven is op 5 minuten loopafstand en is er een bushalte gelegen binnen 2 minuten lopen. De bereikbaarheid met eigen vervoer is, door de ligging aan de binnenring eveneens goed. De binnenring geeft goede aansluiting op diverse hoofdinvalswegen van en naar het centrum. 

Object/Indeling

Het kantoorgebouw bestaande uit vier bouwlagen is gebouwd omstreeks 1968 maar door de jaren heen gemoderniseerd en o.a. voorzien van een nieuwe moderne gevel. Het object beschikt over een energielabel C.

Oppervlakte

-

Voorzieningen

gezamenlijk entree met intercominstallatie / personenlift / systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en bewegingssensoren / topkoeling met centraal geregelde fancoils / radiatoren / bestaande vloerbedekking en scheidingswanden / brandpreventiemiddelen / gescheiden toiletgroepen

Bestemming

Kantoor-/Bedrijfsruimte

Parkeren

Op het achtergelegen af te sluiten parkeerterrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving is verder nog voldoende parkeergelegenheid, zoals Q-park parkeergarage onder het Stadhuisplein.

Huurvoorwaarden
  • huurprijs: op aanvraag.
  • huurprijs parkeerplaats: op aanvraag.
  • huurtermijn: vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.
  • opzegtermijn: twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.
  • zekerheidsinstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
  • indexering: jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
  • huurovereenkomst: Conform het model opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met aanvullingen verhuurder


Aanvaarding

Voor nadere informatie en/of bezichtiging

Van Eeuwijk Vastgoed C.V.  
Dommelstraat  
5611 CJ Eindhoven  
Tel. 040-2961111  
E-mail info@vaneeuwijkvastgoed.nl

Afbeeldingen