BEGIJNENHOF 4-6 TE EINDHOVEN

MIDDEN IN HET CENTRUM VAN EINDHOVEN BEVINDT ZICH DIT UNIEKE KANTOORGEBOUW. 

Ligging

Het gebouw is gelegen naast de Carharinakerk, nabij het Stadhuisplein waar onder andere het Stadskantoor, het Stadhuis, het Kantongerecht en diverse andere instanties en bedrijven gevestigd zijn. Nabij het gebouw bevindt zich het kernwinkelgebied met alle grote landelijke winkelketens en horecavoorzieningen. Door de ligging in het centrum is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het Centraal Station van Eindhoven is op 5 minuten loopafstand en is er een bushalte gelegen binnen 2 minuten lopen. De bereikbaarheid met eigen vervoer is, door de ligging aan de binnenring eveneens goed. De binnenring geeft goede aansluiting op diverse hoofdinvalswegen van en naar het centrum.

Object/Indeling

Het kantoorgebouw bestaande uit vier bouwlagen is gebouwd omstreeks 1968 maar door de jaren heen gemoderniseerd en o.a. voorzien van een nieuwe moderne gevel. Door de verlichting aan de buitenzijde is dit object in de avonduren niet te missen. Het object beschikt over een energielabel C.

Oppervlakte

Voor de verhuur zijn de volgende ruimtes beschikbaar:

 • Souterrain / begane grond ca. 519 m2
 • Derde verdieping ca. 419 m2 (+ 24 m2 dakterras)
Voorzieningen

gezamenlijk entree met intercominstallatie / personenlift / systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en bewegingssensoren / topkoeling met centraal geregelde fancoils / radiatoren / bestaande vloerbedekking en scheidingswanden / brandpreventiemiddelen / gescheiden toiletgroepen / alarminstallatie 

Bestemming

Kantoor-/Bedrijfsruimte

Parkeren

Op het achtergelegen af te sluiten parkeerterrein zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving is verder nog voldoende parkeergelegenheid, zoals Q-park parkeergarage onder het Stadhuisplein.

Huurvoorwaarden
 • huurprijs: €180,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met btw.
 • servicekosten: € 45,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met btw
 • huurprijs parkeerplaats: € 1.250,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw.
 • huurtermijn: vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.
 • opzegtermijn: twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.
 • zekerheidsinstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
 • indexering: jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
 • huurovereenkomst: Conform het model opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met aanvullingen verhuurder.
Aanvaarding
 • Souterrain / begane grond: per 1 oktober 2023
 • Derde verdieping: per 1 maart 2024 of zoveel eerder in overleg
Voor nadere informatie en/of bezichtiging

Van Eeuwijk Vastgoed C.V.  
Dommelstraat  
5611 CJ Eindhoven  
Tel. 040-2961111  
E-mail info@vaneeuwijkvastgoed.nl

Afbeeldingen