KEIZERSGRACHT 2, 2A, 2B TE EINDHOVEN

Monumentale kantoorruimte in de binnenstad van Eindhoven. Gelegen tussen het kernwinkelgebied en de Kleine Berg, de culinaire hotspot van Eindhoven.

Object / Indeling

Er komt circa 990 m2 kantoorruimte exclusief dakterrassen, verdeeld over de begane grond tot en met derde verdieping beschikbaar. Deelverhuur van het object is mogelijk waarbij de eerste etage separaat verhuurd kan worden en de tweede en derde samen. De begane grond is in gebruik bij Japans restaurant Sakana.

Ligging

Het gebouw is zeer goed bereikbaar met het eigen vervoer dankzij de ligging aan de binnenring, een drukke doorvoerroute van het centrum, op steenworp afstand van de invalsweg Willemstraat. Via de nabij gelegen Grote Berg en Wal zijn de hoofdinvalswegen en de rondweg eenvoudig te bereiken. Ook met openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend.

Oppervlakte

circa 990 m2

Voorzieningen

Kantoorruimte wordt o.a. opgeleverd met:

centrale entree met bellentableau / tegelvloer / metselwerk wanden / meterkast / stucwerk plafond / monumentaal trappenhuis / liftinstallatie / toiletten / pantry's / cv-ketel / radiatoren / luchtbehandelingsinstallatie / airconditioning  / databekabeling

Parkeren

Bij het object behoren geen parkeerplaatsen, maar de parkeermogelijkheden in de directe omgeving zijn zeer uitgebreid. De kantoorruimte grenst bijvoorbeeld direct aan het parkeerterrein 'Fens-terrein'. Recht tegenover het gebouw bevindt zich tevens P1 Parking 'Hooghuis' alwaar voldoende parkeerabonnementen verkrijgbaar zijn.

Bestemming

Kantoor

Huurvoorwaarden:
  • huurprijs: € 170,00 per m2 per jaar exclusief btw
  • huurperiode: 5 + 5 jaar en telkens verlengingsperioden van 5 jaar. 
  • servicekosten: € 6.000,- exclusief btw per jaar.
  • opzegtermijn: 12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.
  • indexering: jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindexcijfer reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. 
  • zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw.
  • huurovereenkomst: model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met aanvullingen verhuurder.
Aanvaarding

1 augustus 2022, of eerder in overleg

Voor nadere informatie en/of bezichtiging

Van Eeuwijk Vastgoed CV
Dommelstraat 3
5611CJ Eindhoven

040-2961111 | info@vaneeuwijkvastgoed.nl


Afbeeldingen