TRAMSTRAAT 1 TE EINDHOVEN

Een monumentale stadsvilla gebouwd in 1908 met een sfeervolle uitstraling.

Object / Indeling

Het pand bestaat uit drie lagen. Elke laag is zelfstandig te gebruiken en beschikt over een keuken, toilet en douche. Hierdoor is een combinatie van wonen/werken goed mogelijk. Aan de achterzijde bevindt zich een binnenplaats met een ontsluiting aan de Dommelstraat en Tramstraat. Door de vele ramen is er een goede lichtinval. Op de tweede verdieping bevindt zich een vaste trap naar de entresol.

Ligging

Het pand is gelegen in het centrum van Eindhoven op korte loopafstand van het kernwinkelgebied en het NS station. De straat kenmerkt zich door oude, waaronder diverse monumenten, en nieuwe bebouwing met een gemengd gebruik. 

Oppervlakte

259 m2 bvo

Voorzieningen

Op elke verdieping een keuken/toilet en douchte / centrale cv-installatie / parket in de kantoorruimtes op de begane grond / tapijt in de overige kantoorruimtes en op de trappen / entree en gang voorzien van tegelvloer / kabelgoten voor elektra, data, telefoon en kabel / wanden en plafonds geschilderd  / hardhouten binnendeuren / airco's / aansluitingen g/w/e

Bestemming

Kantoor (tevens wonen mogelijk) 

Parkeren

Er zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein en de mogelijkheid om een parkeervergunning via de gemeente Eindhoven te verkrijgen. Op loopafstand zijn diverse parkeermogelijkheden aanwezig, zowel op parkeerterreinen, in parkeergarages als op parkeerhavens langs de aangrenzende openbare weg.

Huurvoorwaarden
  • huurprijs: op aanvraag. 
  • huurperiode: 5 + 5 jaar. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.
  • indexering: jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. 
  • zekerheidsstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW
  • huurovereenkomst: model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met aanvullingen verhuurder
Aanvaarding

1 februari 2020

Voor nadere informatie en/of bezichtiging

Van Eeuwijk Vastgoed C.V. 
Dommelstraat 3
5611 CJ Eindhoven 
Tel. 040-2961111 
E-mail info@vaneeuwijkvastgoed.nl

Afbeeldingen